Eten en drinken, Groeps- en bedrijfsuitjes

Fort Royale op forteiland IJmuiden

Foto bij Fort Royale op forteiland IJmuiden

Wanneer

19 januari - 31 december

Prijs

Volwassenen: € 126.00
Kinderen: N.v.t.

Een Fort Royale avond begint op de “Kop van de Haven” in IJmuiden. Hier worden de gasten ontvangen aan boord van het motorschip de "Koningin Emma", waarmee in tien minuten de overtocht naar het Forteiland gemaakt wordt. Daar wacht u een warm welkom met Glühwein, een flute prosecco, koffie of chocolademelk met allerlei lekkers bij de open haard. Dwaal vervolgens door het gangenstelsel, snuffel aan de rijke historie van het fort. In de verschillende ruimtes van het gangenstelsel is er voor iedereen wat wils. Herken de juiste wijn in een Proefexpeditie of versla de kok in het bereiden van gastronomische hapjes. En nog veel meer. Ontdek het zelf, doe waar je zin in hebt! Na afloop wacht in de koepelzaal een meterslange tafel met honderden kaarsen en minstens zoveel lekkernijen.

Belonen, verbinden, motiveren
Een Fort Royale stelt u zelf samen en is het ideale instrument voor belonen, verbinden, motiveren. Speel samen games zoals Wijnexpeditie, Historische rondleiding icm kopspijkers, pub-quiz, Labyrinth, Monopoly xl, of de Marshmallow challenge.

Kom eens langs op deze unieke locatie, we geven graag een rondleiding die zeker zal inspireren en leiden tot een fantastisch programma op het Forteiland.

De locatie
Het Forteiland van IJmuiden ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Ver van de stad verlaten en toch zo dichtbij. In vijfentwintig minuten rijden van Amsterdam ben je er: het Forteiland. En dat is niet voor niets onderdeel van het Unesco Werelderfgoed. Met plaats voor zo’n 20 tot 600 deelnemers om te verdwalen in de kilometerslange gangen van het uit 1880 afstammende Fort. Historische locatie maar van alle moderne gemakken voorzien.

Zo kom je er
Met Koningin Emma dus. Of de Fortwachter. Deze twee schepen varen binnen tien minuten naar het eiland. De trouwe Fortwacht houdt bovendien 24 uur per dag de wacht en is altijd stand-by voor calamiteiten en de algemene bereikbaarheid gedurende de avond.

Diner of Buffet
Het diner of het buffet is ongetwijfeld het hoogtepunt van een Fort Royale. Alle collega's samen aan tafel in een ontspannen sfeer. Een uitstekende plek om elkaar beter te leren kennen en een ideaal moment voor een vooruit- of terugblik op de organisatie. U kunt kiezen uit aantrekkelijke, gevarieerde arrangementen: van Oud Hollands Stampottenbuffet, Feest Buffet, shared dining tot Fort Royale Drie- vier of vijf gangen Diner.

TIJDSSCHEMA
Uit ervaring is onderstaand tijdsschema gerold. Natuurlijk is dit helemaal naar eigen wens en in overleg aan te passen.

18:00 Ontvangst bij Koningin Emma voor de bootovertocht
18:15 Warm welkom in het Fort, ontmoeting met de instructeurs en informatie over het programma met glühwein, chocolademelk en gevulde speculaas bij de haard
18:30 Activiteiten: van wijnexpeditie tot kennisquiz
20:00 Borrelen in één van de historische zalen van het Forteiland
20:30 Feestbuffet
21:30 IJsdessert
22:15 Koningin Emma vaart je terug
22:30 Aankomst vaste wal

Uitbreidingen
Feest: De avond verlengen tot de kleine uurtjes? Vul het arrangement aan met een live-band of DJ.

Overnachting: Het 4-sterren hotel, Apollo IJmuiden Seaport Beach ligt op 15 minuten varen en biedt een ideale overnachting mogelijkheid i.c.m. het Forteiland.

Vervoer: In samenwerking met Besseling travel verzorgen we met de Forteiland Express ook het vervoer van deur tot deur, zodat iedereen onbezorgd kan genieten van een borreltje.

Meeting: Het Forteiland is een officiële vergaderlocatie en heeft diverse zalen en beschikt over alle vereiste vergaderfaciliteiten.

Kosten overzicht
Bootovertocht en Bootsupport € 9,50 p.p.
Entree Forteiland € 17,50 p.p.
Fort Royale ontvangst (Glüwein, warme chocomel, prosecco, koeken van Boulangerie Oscar) € 6,50 p.p.
Fort Royale programma (Pub-quiz, Stelling monopoly, Wijnexpeditie, Curling, Historische rondleiding en kopspijkers) € 29,50,- p.p.
Fort 3-gangen diner € 39,50 p.p.
Fortroyale Feest buffet incl. ijsbuffet € 44,50 p.p.
Fort Royale 5 gangen Shared dining € 64,50 p.p.
Fort Royale dranken arrangement (bier, fris, wijn, koffie, thee) € 15,- p.p.
Bijdrage herstel Unesco wereld erfgoed € 3,50 p.p.
Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, prijzen excl. BTW

Bekijk ook

Foto bij Fietsroute langs de Atlantikwall
17 september

Fietsroute langs de Atlantikwall
Atlantikwall Museum Scheveningen

Bekijk activiteit
Foto bij Spelen tussen de bunkers
1 januari - 31 december

Spelen tussen de bunkers
Speel- en bunkerpark

Bekijk activiteit
Foto bij Rondleiding Duin/bunkertour
3 oktober

Rondleiding Duin/bunkertour
Biberbunker

Bekijk activiteit