Kunst en Cultuur, Kids, Naar Buiten

Publieksdag met rondleiding gidsen

Foto bij Publieksdag met rondleiding gidsen

Wanneer

4 augustus

Prijs

Volwassenen: € 12.50
Kinderen: € 12.50

Kom naar de publieksdag op Forteiland IJmuiden op zondag 4 augustus
Stap aan boord. Het Avontuur kan beginnen. Met de boot de haven in voor de oversteek naar een onbekend stukje Nederland: het Forteiland in IJmuiden. Even iets heel anders, lekker uitwaaien in de wind, zout water in je gezicht.

Vanaf het Sluisplein wordt u naar het eiland gebracht. De overtocht naar het Forteiland duurt ca. 5 minuten en wordt verzorgd door de ‘Koningin Emma’. Het Sluisplein is de opstapplaats voor rondvaarten, het Forteiland en overtochten als watertaxi naar de Noordpier. U kunt ook een rondvaart combineren met een bezoek aan Forteiland. Na de overtocht wordt u op het eiland aan de steiger opgevangen door deskundige gidsen van onze vereniging.In circa twee uur geven zij u een rondleiding in en rond het fort. Tijdens en na de rondleiding kunt u gebruik maken van de catering faciliteiten in de Koepelzaal. Let op: u kunt NIET pinnen op het Forteiland U kunt zelf bepalen met welke retourvaart u terug wilt, zodat u alle gelegenheid heeft om na de rondleiding nogmaals plekken te bezoeken of op eigen gelegenheid het eiland te verkennen.

Navigatie adres: Sluisplein 78, 1975 AG IJmuiden

Toegang
De toegangsprijs voor de reguliere publieksdagen bedraagt, zowel op zon- als op woensdagen, €12,50 per persoon (inclusief overtocht en rondleiding van ca. twee uur).

Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding; max. 4 kinderen per begeleider).

Bekijk ook

Foto bij Buiten Rondleiding bunkers IJmuiden
22 september

Buiten Rondleiding bunkers IJmuiden
Bunker Museum IJmuiden

Bekijk activiteit
Foto bij Rondleiding Biberbunker
7 juli

Rondleiding Biberbunker
Biberbunker

Bekijk activiteit
Foto bij Rondleiding Biberbunker
18 augustus

Rondleiding Biberbunker
Biberbunker

Bekijk activiteit