Kunst en Cultuur, Kids, Naar Buiten

Publieksdag: varen naar Forteiland IJmuiden

Foto bij Publieksdag: varen naar Forteiland IJmuiden

Wanneer

4 oktober

Prijs

Volwassenen: € 12.50
Kinderen: € 12.50

Vaar zondag 4 oktober naar Forteiland IJmuiden voor een publieksdag met een rondleiding. Kies uit 3 heenvaarten en 3 terugvaarten. Ideaal voor een leuk dagje uit met het hele gezin. #publieksdag #forteiland #ijmuiden
Zet koers naar Forteiland IJmuiden: een eiland met historie. Onderdeel van De Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed

Stap aan boord van het schip Koningin Emma vanaf het Sluisplein naar het eiland varen om daar te worden rondgeleid door een ervaren gids.
De rondleidingen worden gegeven op de eerste zondag van de maand.

Het schip vertrekt op de publiekszondagen om 10.45, 12.45 en 15.10 uur vanaf het Sluisplein. De retourvaarten zijn om 13.00, 15.15 en 17.15 uur. Bij je reservering kan je een keuze maken voor je vertrek en routetijd.

Een plaatsbewijs voor het schip inclusief rondleiding op het eiland kost 12,50 euro (kinderen tot 6 jaar zijn gratis) en kunnen via onderstaande link worden besteld.

Op het eiland kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje in de koepelzaal of op het buitenterras. Deze consumpties dienen contant te worden afgerekend, pinnen is op het eiland niet mogelijk. Ook zijn niet alle ruimtes op Forteiland toegankelijk voor rolstoelen, buggy’s en rollators.

Bekijk ook

Foto bij Vestingroute
27 september

Vestingroute
Fort Noorddijk

Bekijk activiteit
Foto bij Bunkerroute
27 september

Bunkerroute
Bunker Museum IJmuiden

Bekijk activiteit
Foto bij Vestingroute
27 september

Vestingroute
Fort Noorddijk

Bekijk activiteit