Kunst en Cultuur

Rondleiding Bunkercomplex Park Overvoorde

Foto bij Rondleiding Bunkercomplex Park Overvoorde

Wanneer

1 november

Prijs

Volwassenen: € 7.50
Kinderen: € 5.00

Ontdek op zondag 1 november de Rijswijkse bunkers in Park Overvoorde. Ga mee met een rondleiding en duik ondergronds, ga terug in de tijd van de Koude Oorlog. Reserveren is verplicht.
De in Nederland unieke bunkers in de Rijswijkse buitenplaats Overvoorde, zijn op zondag 1 november weer geopend voor publiek. Dit is de laatste mogelijkheid van dit jaar om dit indrukwekkende bunkercomplex te bezoeken.

U wordt rondgeleid door gedreven gidsen en brengt een bezoek aan de voormalige Duitse afluisterpost uit de tweede wereldoorlog en loopt achter de gids aan naar een vrijwel volledig operationele atoombunker van de B.B. uit de periode van de Koude Oorlog. Daarna heeft u nog toegang het museum met diverse B.B. diorama's en kunt u diverse reddingsopstellingen bekijken op het oefenterrein. Ook de klassieke Daf BW150 uit 1966 zal te bewonderen zijn.

Vanwege Covid-19 voorschriften kunnen rondleiding alleen gereguleerd plaatsvinden. Reserveer daarom uw plek. Openingstijden van 10.00 tot 16.00 uur, aanvang laatste rondleiding 15.30 uur. Een rondleiding duurt ongeveer 90 minuten. Mail naar cop-rijswijk@museumbeschermingbevoling.nl of bel dagelijks tussen 10:00 en 17:00 de reserveerlijn: 06-36273666

Bekijk ook

Foto bij Bezoek het Museum Atlantikwall Noordwijk
21 oktober

Bezoek het Museum Atlantikwall Noordwijk
Atlantikwall Museum Noordwijk

Bekijk activiteit
Foto bij Wandeling Goeree - Parel van de Atlantikwall
20 oktober

Wandeling Goeree - Parel van de Atlantikwall
Bunkercomplex De Punt

Bekijk activiteit
Foto bij Een museumles bij Museum Engelandvaarders
23 december - 31 december

Een museumles bij Museum Engelandvaarders
Museum Engelandvaarders

Bekijk activiteit