StoryTrail Brielle

Foto bij StoryTrail Brielle

Waar

Vesting Brielle

Wanneer

1 december - 31 december

Prijs

Volwassenen: N.v.t.
Kinderen: N.v.t.

Deze spannende theaterwandeling neemt je mee aan de hand van de machtigste en krachtigste helden en schurken van de Gouden Eeuw.
StoryTrail Brielle

Ga mee naar de Gouden Eeuw in Den Briel. Ontmoet de iconen die de bloei en groei van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden mogelijk maakten. Allen kwamen ze van, naar en door ons prachtige Brielle.
Beleef een StoryTrail
Deze spannende theaterwandeling neemt je mee aan de hand van de machtigste en krachtigste helden en schurken van de Gouden Eeuw. Je verzeilt in zeeslagen en in het moeras van de diplomatie. De verteller neemt je mee op avontuur.

Als haven- en vestingstad was Den Briel een belangrijke spil in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Niet alleen werden hier zeehelden geboren, zoals Maarten Tromp en Witte de With. Maar ook Michiel de Ruijter en de gebroeders De Witt bezochten Den Briel. Cornelis de Witt bestierde ook de rechtsspraak in de Heerlijkheid Putten hier vlakbij. Kom mee, dan gaan we bij hem op bezoek – nu het nog kan. Want wees gewaarschuwd. Deze historie loopt slecht af.

Bekijk ook

Foto bij Historische Rondleiding
oktober 1

Historische Rondleiding

Bekijk activiteit
Foto bij Historische Rondleiding
juli 2

Historische Rondleiding

Bekijk activiteit
Foto bij Zeeuwse Kustbunker-Groede Podium
december 1 - december 31

Zeeuwse Kustbunker-Groede Podium

Bekijk activiteit