Vaartocht

Foto bij Vaartocht

Waar

Fort 1881

Wanneer

6 september - 31 december

Prijs

Volwassenen: N.v.t.
Kinderen: N.v.t.

Een prachtige vaartocht van ca. 1 uur, waarbij u grote zeeschepen en cruiseschepen voorbij ziet varen richting de haven van Rotterdam of de open zee. De ferry vertrekt naar de Maasvlakte.
Een prachtige vaartocht van ca. 1 uur, waarbij u grote zeeschepen en cruiseschepen voorbij ziet varen richting de haven van Rotterdam of de open zee op naar…?
Schitterende natuur

Maar ook de natuur is hier schitterend! Bij de halte “Landtong” ligt een ruig duingebied vol flora en fauna en zelfs zeehonden! Geniet van het uitzicht en het nieuwe strand van de tweede Maasvlakte. De ferry kan niet worden afgehuurd, maar is gewoon “openbaar vervoer”. Dit betekent dat wij de vaartocht wel voor u kunnen reserveren, maar dat we gebonden zijn aan vaste tijden. Uiteraard kunnen wij hiermee rekening houden tijdens de planning van uw evenement.

Het is ook mogelijk om halverwege af te stappen bij de Nieuwe Maasvlakte, bij Futureland. Dit informatiecentrum van de Nieuwe Maasvlakte biedt een uniek én interactief kijkje bij het opspuiten van een nieuw haventerrein, het lossen en laden bij ultramoderne kades of bij baggerwerkzaamheden.
Vaartocht met prachtige uitzichten

De vaartocht is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook leuk voor de jongere oudere met al zijn prachtige uitzichten. Plan de tocht tijdens uw familiedag op het fort of cultureel uitje met uw collega’s!

Bekijk ook

Foto bij Escape Game Museum Engelandvaarders
januari 1 - december 31

Escape Game Museum Engelandvaarders

Bekijk activiteit
Foto bij Cocondo bunker overnachting
september 6 - december 31

Cocondo bunker overnachting

Bekijk activiteit
Foto bij Scholenbezoek Museum Engelandvaarders
januari 1 - december 31

Scholenbezoek Museum Engelandvaarders

Bekijk activiteit