Nieuwsbericht

Burgemeester Aboutaleb bezoekt Atlantikwall Museum Hoek van Holland

Zaterdag 12 september werd het Atlantikwall Museum Hoek van Holland bezocht door burgemeester Aboutaleb. Het weer leende zich er voor en het gezelschap kwam met de fiets naar het museum. Een gepast aantal vrijwilligers, natuurlijk in museumkleding, wachtten de komst van de burgemeester af. 


“Het voelt heel onbeleefd dat we door de omstandigheden geen handen konden schudden, maar ondanks dat werd het een ontspannen en leuk bezoek.
Vrijwilligers van het museum wachten de burgemeester op.


Er werd aandachtig geluisterd, er werden vragen gesteld, en werden ten aanzien van bepaalde onderwerpen ter plaatse door de burgemeester zelfs toezeggingen gedaan. Dat verwacht je op zo’n moment niet maar dat is natuurlijk geweldig! Een dergelijk bezoek duurt altijd veel te kort want je wilt nog zo veel meer vertellen en laten zien” zegt voorzitter Cor Quist. Bij vertrek van de burgemeester kreeg deze als aandenken aan het bezoek het allerlaatste exemplaar van het boek “Festung Hoek van Holland - Een parel van de Atlantikwall aan de Nieuwe Waterweg” door het museum overhandigd.