Toolkit

Op deze pagina kan je de diverse logo's van de Atlantikwall downloaden, net als de 'corporate story' en de huisstijlkaart. 

Samen ben je sterker, kom je verder en heb je meer impact. Op het niveau van de erfgoedlijn Atlantikwall als geheel kan samenwerking en afstemming leiden tot een groter publieksbereik. Doelstelling in het koersdocument Atlantikwall is het verbeteren van de herkenbaarheid en vindbaarheid van de erfgoedlijn Atlantikwall voor het publiek. O.a. door het professionaliseren van de gezamenlijke communicatie via deze website, toepassing van het Atlantikwall-beeldmerk door individuele locaties/ organisaties en het organiseren van gezamenlijke activiteiten.

In het rechter blok kan elke Atlantikwall partner een van de logo's downloaden. Deze staan er in verschillende varianten (met en zonder url bezoekatlantikwall.nl) en extensies. Belangrijk om te weten is dat je CYMK gebruikt voor print- en drukwerk en RGB voor online gebruik (zoals websites, e-nieuwsbrieven en Power Point presentaties). Dit heeft te maken met het kleurgebruik. Daarnaast is er de keuze uit jpg (met witte achtergrond) of png (transparant).

Onze het kopje geschiedenis vind je tevens de corporate story die gebruikt kan worden op je eigen website of in een persbericht. Of download de corporate story hier.

Voor partners die een communicatiemiddel maken die over de gehele erfgoedlijn Atlantikwall gaat, is het van belang de huisstijlkaart te downloaden met alle kleuren en lettertypes.