Nieuwsbericht

Te koop: Bunker in Amsterdam

De huidige eigenaar betaalde in 2011 slechts €15.000 voor het pand. Saillant detail: de eigenaar Gino IJisberg (32) is ook de dienstdoende makelaar.

Er zijn wat onthutsende hoofdstedelijke pandjes de revue gepasseerd op de Quote-redactie. Maar deze Amsterdamse bunker doet menig wenkbrauw fronsen. Afijn, zoekt u nog een onderduikadresje? Dan bent u bij Gino IJisberg aan het juiste adres.

Hij heeft namelijk een Amsterdamse schuilkelder, met de liefkozende bijnaam ‘de bunker’, te koop staan voor een €1,1 miljoen. Bijzonder, omdat onze eigenaar annex makelaar in 2011 zelf slechts €15.000 neerlegde voor dit onderbouwde stukje grond. Omdat het nou niet lijkt dat IJisberg er verder ook maar iets aan gedaan heeft, lijkt een megawinst te lonken. Als iemand zo gek is om hier €1,1 miljoen voor neer te tellen, natuurlijk.

Zoals het een 'goede' makelaar betaamt, betreft het hier volgens hem een ‘uniek object met culturele & historische waarde’ waarvan u een ‘droomhuis of appartementencomplex’ van kunt maken. Het is namelijk mogelijk om de bestemming van het pand dat in de jaren 80' van de vorige eeuw in de grond is gestampt te wijzigen naar woonruimte.

Lees het hele artikel: 1000 bommen en granaten! Amsterdamse schuilkelder moet €1,1 miljoen kosten (quotenet.nl)

Bekijk het Voormalig Schuilkelder "Bunker" op Funda